Följ Bergrummet- Tidö Collection of Toys & Comics

Heja Bamse, världens bästa Bamse!

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2018 10:49 CET

I utställningen lyfts några av figurerna i de spännande historierna om Bamse fram, och deras olika personligheter illustreras. Vissa är goda och andra är onda, och några är lite både och. I Farmors kokbok får besökarna se receptet på Farmors goda köttbullar, och i Farmors kök får våra yngre besökare möjlighet att servera pannkakor, köttbullar och morötter från Lille Skutts morotsland. Det finns även möjlighet att provsegla Bamses båt, testa om man är lika stark som Bamse och spana i en kikare efter den försvunna dunderklockan. Utställningen pågår fram till den 3 mars 2018, och i vår museibutik finns ett urval av Bamse-leksaker, böcker och annat till försäljning. Passa på att kom i rätt Bamse-stämning inför den nya långfilmen Bamse och Dunderklockan som har premiär den 21 december!

Om Bergrummet

Bergrummet – Tidö Collection of Toys & Comics i Stockholm är ett privatägt leksaks- och seriemuseum som öppnade i september 2017. Närmare 40 000 utställningsföremål gör de 2500 m2 stora tunnlarna till norra Europas största leksaksmuseum. Bergrummet har en omfattande samling serier och leksaker som presenteras i visas miljöer formgivna och ljussatta för att illustrera deras samtid. Nu har du chansen att komma till museet och se de permanenta samlingarna och samtidigt se den nyöppnade utställningen om Bamse!

För pressbesök och mer information vänligen kontakta:

Jennie Andersson, verksamhetsansvarig, jennie@bergrummet.com, 0707 88 45 33

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://bergrummet.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.